Siguranta datelor dumneavoastra este cea mai importanta pentru noi, de aceea tratam cu seriozitate si implicare orice aspect privind protectia datelor dumneavoastra.

 

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

 

1.     Prevederi generale

Operatorul magazinului online Icoral.ro si, in acelasi timp, administratorul datelor dumneavoastra personale este compania Belezza Lux SRL. (denumit in continuare „Administratorul” sau „noi”), CIF: RO39445950, cu sediul: str. Theodor Sperantia 104, Sector 3, Bucuresti, prelucreaza toate datele cu caracter personal in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumite in continuare „GDPR” sau „Regulament”).

 

2.     Definitii

Operator - Operatorul responsabil pentru prelucrarea datelor in sensul Regulamentului GDPR este Belezza Lux srl., firma  inmatriculata la Registrul Comertului cu Nr. J04/7913/2018, cod fiscal RO 39445950 si sediul social in str. Theodor Sperantia 104, sector 3, Bucuresti, denumit in continuare "Operatorul", ”noi” sau "Icoral".

Date contact responsabil protectia datelor (DPO) – Adresa de e-mail la care pot fi transmise solicitari de informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal in atentia responsabilului cu protectia datelor: protectiadatelor@icoral.ro

Cookies - Un "cookie" este un fisier de mici dimensiuni, format de regula din litere si cifre. Acesta este descarcat in memoria unui calculator sau a altui tip de dispozitiv folosit pentru navigarea pe internet (smartphone, tableta, etc), atunci cand utilizatorul acceseaza un anumit site web.

Persoana vizata in sensul Regulamentului GDPR - persoana fizica identificata sau identificabila (care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare: nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale). Persoana vizata poate fi solicitantul unui serviciu oferit de catre Operator, precum si orice alta persoana fizica ale carei date cu caracter personal sunt transmise catre Operator (cu titlu exemplificativ un client sau potential client, un candidat pentru un anumit post disponibil, un utilizator al site-ului Operatorului etc.).

 Categorii de date prelucrate - Datele cu caracter personal (prenumele, numele, data nasterii, adresa, nr. de telefon si adresa de e-mail etc.) sunt prelucrate de catre noi doar in situatia in care introduceti aceste date intr-o rubrica de pe site sau ni le transmiteti prin e-mail.

Prelucrarea datelor personale inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.
 

3.      Datele personale pe care le prelucram despre dumneavoastra in legatura cu achizitionarea de bunuri vandute de noi sau utilizarea serviciilor noastre sunt:

·         numele si prenumele

·         adresa de livrare si facturare

·         adresa de email

·         numar de telefon

·         codul fiscal si codul unic de inregistrare ale persoanei fizice care face afaceri

·         numarul contului bancar si codul bancii
 

4.      Scopul colectarii datelor personale

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

- Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;

- Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;

- Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;

- Pentru administrarea site-ului;

- Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;

- Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;

- Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

- Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Icoral.ro, in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.
 

5. Drepturile persoanei vizate si cum pot fi exercitate
Potrivit Regulamentului GDPR, in calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

- dreptul la acces la datele cu caracter personal, din articolul nr (63) GDPR

- dreptul de a rectifica datele cu caracter personal, din articolul nr (65) GDPR

- dreptul de a restrictiona prelucrarea, din articolul nr (67) GDPR

- dreptul de a sterge datele personale, din articolul nr (66) GDPR

- dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor personale, din articolul (65)GDPR 

-dreptul la portabilitatea datelor, din articolul (156) GDPR

-Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.
Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă. 


5. Securitatea procesarii

Datele personale vor fi prelucrate/procesate  in mod sigur si se vor aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a le proteja impotriva distrugerii ori pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.
Întrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise la protectiadatelor@icoral.ro

 In cazul in care aveti neclaritati sau doriti si mai multe informatii suplimentare legate de protectia datelor, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa protectiadatelor@icoral.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.