Bază Rubber

Rubber base ICORAL 15ml ICORAL
Descrierea
37,00 RON / buc.
Codul produsului: 1825
buc.
Cantitate: în stoc
Culori disponibile:
Livrare
în toată România şi peste hotare

Descriere

Rubber Base are o consistență vâscoază ceea ce ajută la realizarea apexului pentru o rezistență mai bună, la estomparea imperfecțiunilor unghiei. De asemenea, permite realizarea de extensii scurte ale unghiilor naturale, precum si protezarea unghiilor cu probleme. Servește ca strat de bază pentru sistemele cu ojă semipermanentă, gel sau Acrygel. Se aplică după primerul Bonder, sau dacă nu ai folosit Bonder, se aplică după primerul acid sau Non-Acid. Pe această bază se fixează/lipesc cel mai bine accesoriile pentru design.
Rubber Base ICORAL este disponibil în 10 nuanțe, de la transparent, nuanțe de alb laptos, pană la nuanțe pentru French, Babyboomer. Pentru o aderență mai bună și pentru a proteja unghia de pigment, se recomandă a se folosi ca prim strat, Rubber Base Clear.
Polimerizare în lampa UV 2 min, în lampă LED 60-90 s.

Mod de păstrare al produsului:
A se feri de lumina naturală și de temperaturi extreme.

Imaginile prezentate au caracter informativ si orientativ, pot diferi în orice mod  (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putând prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afișate pe site. Nuanțele de culori pot diferi in funcție de setările display-ului și de lumina la care este expus produsul.

Ingrediente

aliphatic urethane acrylate;
hydroxypropyl methacrylate.

Specificații
Brand: ICORAL
Fabricat: Germania
Vâscozitate: medie
Strat de dispersie: da
Polimerizare: LED 60 - 90 s, UV 2 min
Volum: 15 ml
Important: Imaginile prezentate au caracter informativ și orientativ, pot diferi în orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putând prezenta abateri minore de la pozele și descrierile afișate pe site. Nuanțele de culori pot diferi in funcție de setările display-ului și de lumina la care este expus produsul.
Termen de valabilitate: 30 luni (din momentul deschiderii)
Alte produse din această categorie
8 ml
Bază Rubber
Rubber base ICORAL 8ml
22,00 ron
10 ml
Bază Strong Addicted
Rubber Base Addicted Strong 10ml
24,00 ron