Bază Rubber

Descriere

Rubber Base are o consistență medie ceea ce ajută la realizarea apexului pentru o rezistență mai bună, la estomparea imperfecțiunilor unghiei. De asemenea, permite realizarea de extensii scurte ale unghiilor naturale, precum si protezarea unghiilor cu probleme. Cu aceasta se poate realiza apexul extrem de simplu și rapid, deoarece se autonivelează ușor fără să curgă în cuticulă sau falduri, astfel salvând timp. Se poate aplica pe unghia naturală sau se poate face apex pe extensia realizată cu sablon/Smart Forms/corecție din produs(gel, acrygel) și astfel te scapă de aplicarea culorii.  Servește ca strat de bază pentru sistemele cu ojă semipermanentă, gel sau Acrygel. Se aplică după primerul Bonder, sau dacă nu ai folosit Bonder, se aplică după primerul acid sau Non-Acid. Pentru o aderență mai bună și pentru a proteja unghia de pigment, se recomandă a se folosi ca prim strat, Rubber Base Clear.
Pe această bază se fixează/lipesc cel mai bine accesoriile pentru design.
Rubber Base ICORAL este disponibil în 10 nuanțe, de la transparent, nuanțe de alb laptos, pană la nuanțe pentru French, Babyboomer.
Polimerizare în lampa UV 2 min, în lampă LED 60-90 s.

Mod de păstrare al produsului:
A se feri de lumina naturală și de temperaturi extreme.

Imaginile prezentate au caracter informativ si orientativ, pot diferi în orice mod  (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putând prezenta abateri minore de la pozele si descrierile afișate pe site. Nuanțele de culori pot diferi in funcție de setările display-ului și de lumina la care este expus produsul.

Rubber base ICORAL 15ml ICORAL
Descrierea
39 RON / buc.
Codul produsului: 1825
buc.
Cantitate: în stoc
Culori / modele disponibile:
Livrare
în toată România şi peste hotare
Ingrediente

aliphatic urethane acrylate;
hydroxypropyl methacrylate.

Specificații
Brand: ICORAL
Fabricat: Germania
Vâscozitate: medie
Strat de dispersie: da
Polimerizare: LED 60 - 90 s, UV 2 min
Volum: 15 ml
Important: Imaginile prezentate au caracter informativ și orientativ, pot diferi în orice mod (culoare, aspect, ambalare, prezentare, etc.) de produsele livrate, acestea putând prezenta abateri minore de la pozele și descrierile afișate pe site. Nuanțele de culori pot diferi in funcție de setările display-ului și de lumina la care este expus produsul.
Termen de valabilitate: 30 luni (de la deschiderea)
Alte produse din această categorie
8 ml
Bază Rubber
Rubber base ICORAL 8ml
24 ron
Baza Rubber Clear 30ml
74 ron
stoc epuizat